A / Bold's / Tale
_

(real life) e-commerce stories from the wild.

We laten graag zien wie we zijn en hoe we werken. In de categorie "Bold blogt" lees je waar we over nadenken, wat ons bezighoudt en hoe we dingen aanpakken. Kortom: een kijkje in onze keuken.

Bekijk blogposts

In het zonnetje: digital content creator Sonne.

15 december 2022

Dit is Sonne. Deze digitale content dame schetst op alles wat los en vast zit en is niet bang om buiten de lijntjes te kleuren. Gelukkig geeft dat het leven bij Bold wel net wat extra toon en tint.

In het zonnetje: frontender Niels.

30 september 2022

Deze creatieve en (vr)olijke Zaandijker weet van de hoed en de rand wat betreft moderne frontends. Een petdrager pur sang, zonder ernaar te gooien. Let's go Niels!

In het zonnetje: stagiair Dylan.

19 mei 2022

Een sportieve Magento developer in opleiding met een rustige persoonlijkheid. Tenzij je de regels overtreedt, dan staat hij op z’n strepen en klikt een resoluut fluitsignaal. Jawel, hier is Dylan!

Nieuwe Europese E-commerce regelgeving

30 april 2022

Op 28 mei 2022 gaat er het één en ander veranderen omtrent reviews, kortingen, gepersonaliseerd aanbod en nog veel meer! Het is dan ook van belang dat merchants tijdig op de hoogte zijn en eventuele aanpassingen doorvoeren om boetes voorkomen. Wij hebben de veranderingen alvast even voor je samengevat.

In het zonnetje: stagiair Alec.

13 oktober 2021

Vandaag aandacht voor een Magento Apprentice met muzikale aspiraties. Alec is een sociale developer die aan het ontdekken waar zijn technische passie ligt.

In het zonnetje: stagiair Luuk.

10 september 2021

Om al dat nieuwe marketinggeweld bij Bold wat tegenwicht te bieden heeft een verse lichting software engineers in opleiding z'n intrede gedaan. Vandaag de eerste: Luuk. Een vrolijke, sociale en leergierige developer, met wat lijkt een fijne neus voor alles wat met techniek te maken heeft. Daar ga je!

Niet fullservice maar fullfocus.

06 september 2021

Een hoop e-commerce agencies positioneren zich als fullservice bureau. Bij Bold verdiepen we liever dan dat we verbreden en hebben er daarom voor gekozen om uitsluitend te opereren vanuit ons specialisme. Waarom is dat eigenlijk? En wat zijn de voors en tegens?

In het zonnetje: stagiair Julian.

24 augustus 2021

Vorige keer vertelden we dat Bold inmiddels een flinke batterij studenten een stage of afstudeerplek heeft mogen geven. Met Thom is de tegenaanval geopend van niet-technische studenten. Afstudeerder Julian komt hem aan dit front versterken. Let's make an entrance!

Kijkje in de keuken: Peer Estimations.

01 juli 2021

Met het uitrollen van onze nieuwe manier van werken, doen we naast “Peer Reviews” sinds begin van dit jaar aan “Peer estimations”. Graag leggen we je uit wat we daarmee bedoelen, wat we doen, maar vooral ook: waarom.

In het zonnetje: stagiair Thom.

22 juni 2021

Bold heeft inmiddels een flinke batterij studenten een stage of afstudeerplek mogen geven. Bijna altijd waren die technisch van aard. Thom belicht Bold vanuit een andere invalshoek en versterkt Bold als e-commerce consultant i.o. en ontpopt zich daarnaast een manus-van-alles.

Wijzigingen in btw-regels voor webshops

11 juni 2021

Op 1 juli verandert er het een en ander rondom de btw-regels voor e-commerce in de EU. We leggen hier uit wat het precies inhoudt.

In het zonnetje: onze techlead Jur.

07 juni 2021

Jur is Bold’s bezige bij. Hij schuwt shortcuts en workarounds. Met zijn voortdurende drang naar communicatie, kwaliteit en uniformiteit ademt hij het DNA van Bold. Wat ons betreft echt de hoogste tijd om je kennis te laten maken met deze kartrekker.

Welkom Monique, onze nieuwe COO.

10 mei 2021

Onze klanten zijn in beweging. Bold is in beweging. Met bloei wordt ook de behoefte aan meer structuur, overzicht en aansturing sterker. Een twee jaar durende zoektocht naar versterking “bovenin” heeft geleid tot een hernieuwde samenwerking van oud-collega’s. Met trots laten we je kennismaken met het nieuwe opperhoofd van onze werkvloer, onze COO, Monique de Boer!

13 vragen over PWA beantwoord

02 april 2021

Het was het buzzword van 2020 en misschien ook nog wel van de komende jaren. Moet je er iets mee? Of voorbij laten gaan? Is het duurder dan ‘normaal’? En zo ja, verdien je dat dan weer terug? Of als het goedkoper is, waarom doet niemand het dan?

Bold is Hypernode Certified!

07 maart 2016

Sinds vandaag draagt Bold Commerce het kwaliteitsstempel Hypernode Certified! Samen met 8 andere Nederlandse, en twee Belgische development bureaus uit andere regio’s hebben wij deze kwaliteitsstempel vandaag, vergezeld met een heerlijke taart mogen ontvangen. Wij zijn onzettend trots dat Bold tot deze top behoort!

Magento 2 in de praktijk

16 januari 2016

Heb je een webshop op Magento 1 en zit twijfel je of je moet overstappen op Magento 2? Vraag je je af of alle kinderziektes er al uit zijn? Allemaal terechte vragen die wij ons ook gesteld hebben. Voor onze klanten dan. Want dat Magento 2 eindelijk voor iedereen beschikbaar is niemand in e-commerce-land ontgaan.

We build
custom Magento webshops
We
Build
Custom
Magento
Webshops

Bold Commerce BV

Teleportboulevard 128
1043EJ Amsterdam

KvK: 56.686.676
BTW: NL 85.22.616.40 B01

+31 (0)20 30 35 076

[email protected]
[email protected]

 

Bold Commerce BV - Teleportboulevard 128 - 1043 EJ Amsterdam - +31 (0)20 30 35 076 - [email protected]