Our standard is not standard

Magento Support en beheer

Webshops verdienen voortdurende zorg en aandacht.

We gaan daarom intensieve en langdurige relaties aan met onze klanten. Met Bold aan je zijde ben je ervan verzekerd dat je goed beslagen ten ijs treedt als je het e-commerce landschap in trekt.

Beheer en onderhoud van een Bold shop

Na het lanceren van je webshop houdt onze samenwerking niet op. Integendeel.

Webshops zijn als 'levende organismen' altijd volop in beweging. We leunen daarom niet achterover maar adviseren je proactief welke stappen we kunnen zetten om je ambities naar het volgende plan te tillen.

Kennisdeling staat bij ons hoog in het vaandel. Als uit een A/B-test van een shop blijkt dat je iets beter zo en zo kunt doen, dan delen we dit moois graag met onze andere klanten.

We bieden onderhoudsovereenkomsten aan vanaf 16 uur per maand. We geloven dat dit de minimale hoeveelheid aandacht is die nodig is om van een succesvolle Magento 2 webshop succesvol te kunnen houden.

De uren uit deze supportbundel zetten we in om de webshop technisch in topconditie te houden, te ondersteunen en onze kennis en ervaring in te zetten om het beste uit je online verkopen te halen.

Change A Losing Team

Heb je al een Magento shop?

Als je je huidige partij ontgroeid bent, of zij je niet meer de aandacht kunnen geven waar je behoefte aan hebt, loont het om een andere Magento-bouwer in de arm te nemen.

We horen ook van bedrijven dat zij door hun bouwer wel bediend worden, maar alleen als ze er zelf om vragen. Zij missen dus een pro-actieve partner die met ze meedenkt en hen begeleidt.

Als je winkel niet door ons gebouwd is helpen we je ook graag verder.

We begrijpen dat het spannend is om je webshop onder te brengen bij een andere partij. Helemaal als dat je primaire of zelfs enige afzetkanaal is. We laten je daarom graag zien dat jouw shop bij ons in goede handen is.

We doen daarom meestal een proof-of-concept: we zetten een schaduwkopie van je shop op, die draait bij onze hostingpartner Byte of Hipex, om aan te tonen dat wij in staat zijn om je shop sneller en beter te laten draaien dan bij je huidige partij.

Je kunt natuurlijk ook gewoon een van onze klanten bellen om te vragen hoe zij de samenwerking met ons ervaren.

Met Bold in zee gaan

Als je ervoor kiest om je shop door ons te laten onderhouden, zorgen we eerst dat we een degelijk vertrekpunt hebben.

Door je shop stevig aan de tand te voelen weten wij (en jij) wat voor vlees we in de kuip hebben.

We toetsen je shop op diverse fronten. We nemen de buitenkant onder de loep, ook door de ogen van je doelgroep. En onder de motorkap door een quick code review. Daarmee houden we de kwaliteit van de extensies en het maatwerk tegen het licht. We beoordelen of het conform Magento standaarden en e-commerce best-practises is opgezet.

Gewapend met die bevindigen gaan we aan de slag om ervoor te zorgen dat je shop op alle vlakken goed in elkaar steekt.

Bold + (Byte || Hipex) == Pro

Bold is partner van Magento hostingspecialisten Byte en Hipex

We brengen de shops die wij beheren bij voorkeur onder bij onze hostingpartners. Naast dat ze een uitstekende dienstverlening en een berg vakspecifieke kennis in huis hebben, beschikken ze over proven track records en hebben we (hele) korte lijnen met ze.

We adviseren je graag over welke partij het beste bij jouw specifieke casus past.

Horen wat er met jouw shop mogelijk is?

Bel ons gerust op 020-3035076, mail naar [email protected] als je wilt horen wat de mogelijkheden zijn.

Of kom langs op de Teleportboulevard in Amsterdam en bel aan bij nummer 128. Kun je meteen onze koffie proeven!