Bold blogt: e-commerce stories from the wild. Gepubliceerd op 22 juni 2021

In het zonnetje: Thom.

Bold heeft inmiddels een flinke batterij studenten een stage of afstudeerplek mogen geven. Bijna altijd waren die technisch van aard. Thom belicht Bold vanuit een andere invalshoek en versterkt Bold als e-commerce consultant i.o. en ontpopt zich daarnaast een manus-van-alles.

Hey Thom! Stel jezelf even voor!

Ik ben Thom, binnenkort alweer 23. Ik ben geboren en getogen in de Zaanstreek (Koog aan de Zaan om precies te zijn). Na het behalen van mijn diploma als grafisch/media vormgever heb ik een tijdje ervaring opgedaan als retoucher in de modebranche.
Nadat ik merkte dat andere sectoren lonkten, heb ik besloten de opleiding International Business Management te gaan volgen op Tio Amsterdam.
Hier ben ik nu de laatste meters voor aan het maken en daar maakt de stage bij Bold Commerce deel van uit. Ik ben dan klaargestoomd om te kunnen werken in sectoren zoals e-commerce en international financial management.

Waarom heb je specifiek voor Bold gekozen om je stage te doen?

Na het horen van positieve verhalen van een vriend (inmiddels collega) was mijn interesse voor Bold gewekt. Mijn idee was altijd om mijn ervaringen uit mijn vorige studie te combineren met mijn bachelor. Ik zag de vacatures op de site voor Projectmanager en E-commerce Consultant. De werkzaamheden die beschreven waren in deze vacature sloten perfect aan op mijn studie, en het bedrijf sloot precies aan op alle twee mijn interesses. Solliciteren dus!

Wat breng je mee in je rugzak?

Als ik geen rekening hoef te houden met de grootte van de rugzak stop ik hier zonder twijfel een gitaar en een goede koptelefoon in.

Je loopt stage bij Bold. Wat ga je hier precies doen?

Tijdens mijn stage loop ik mee in allerlei activiteiten zoals testing, meetings, consultancy en marketing. Kortom: alle werkzaamheden die een Projectmanager intern en extern tegenkomt.

Wat hoop je bij Bold op te kunnen steken?

Ik hoop na mijn stage bij Bold een flinke rugzak aan management skills te hebben. Daarnaast hoop ik mezelf voorzien te hebben van de nodige ervaring op gebieden zoals het quality management wat centraal staat bij Bold, planning and control, information gathering en wil ik methodisch conclusies kunnen trekken op een reflectieve manier. Dit zijn skills die zonder twijfel aan bod komen tijdens mijn tijd bij Bold.

Wat zijn jouw affiniteiten met E-Commerce en online?

Met de combinatie van mijn creatieve en business studie komt al snel E-Commerce naar boven. Zelf denk ik dat deze sector de toekomst is voor winkels en dat het voor bedrijven noodzakelijk gaat zijn om mee te gaan in deze stroming van technologische ontwikkelingen. Met de kennis die ik heb en die ik nog ga krijgen hoop ik genoeg basis te hebben om te kunnen profiteren van deze nieuwe manier van verkoop, marketing en business.

Hoe ervaar je tot dusver de sfeer op de werkvloer?

Vanaf het moment dat ik het kantoor in liep merkte ik meteen de gastvrije en informele sfeer onderling. De sfeer op de werkvloer zou ik omschrijven als informeel, aangenaam en vriendelijk. Met de mentaliteit van de werknemers zijn strenge regels in feite overbodig. Iedereen weet wat hem of haar te doen staat en het geleverde werk voldoet daarbij echt aan de kwaliteitsstandaard van Bold.

Wat doe je in je vrije tijd?

Naast mijn stage bij Bold ben ik een aantal dagen per weer te vinden in de sportschool. Daarnaast zijn mijn grootste hobby's gitaar spelen en luisteren naar een lekker vintage plaatje.

Wanneer is voor jou je stage bij Bold geslaagd?

Ik vind het belangrijk dat het werk dat ik lever tijdens mijn stage verschil maakt voor de werkdruk en voor Bold.
Wanneer Bold Commerce merkt dat ik er niet ben, dan is voor mij de stage geslaagd.

Tussen ons gezegd en gezwegen, wat is je guilty pleasure?

Onverstaanbare death metal of een hele slappe film “Sex and the City”.

Ben jij klaar voor een uitdagende (afstudeer-)stage? Kijk dan snel bij onze vacatures.