Bold blogt: e-commerce stories from the wild. Gepubliceerd op 10 mei 2021

Welkom Monique, onze nieuwe COO.

Onze klanten zijn in beweging. Bold is in beweging. Met bloei wordt ook de behoefte aan meer structuur, overzicht en aansturing sterker. Een twee jaar durende zoektocht naar versterking “bovenin” heeft geleid tot een hernieuwde samenwerking van oud-collega’s. Met trots laten we je kennismaken met het nieuwe opperhoofd van onze werkvloer, onze COO, Monique de Boer!

COO Monique

Wat fijn dat je je bij ons hebt aangesloten Monique! Wil je jezelf voorstellen?

Natuurlijk! Ik ben Monique de Boer en woon in Wormer (met heerlijk uitzicht over de weilanden!) samen met mijn man Richard.
Ik hou van lekker eten, een heerlijk speciaal biertje op zijn tijd, spontane weekendjes weg, mijn nichtjes knuffelen, klussen in huis en af en toe een yogales voor de ontspanning.

Je bent op reis met Bold. Wat breng je mee voor bagage?

Na 7 jaar verschillende rollen (denk aan customer service manager / sales coördinator) te hebben vervuld in de fashion branche ben ik, inmiddels alweer 15 jaar geleden ;-), de E-commerce ingerold.
Hierin heb ik voor diverse bedrijven het opzetten van een nieuw E-commerce platform begeleid en/of gemanaged als E-commerce- en Process Manager (Interne processen verbeteren, inrichten logistieke proces, opzetten klantenservice, online marketing, shop management, aansturen webbouwer en alles wat er verder bij komt kijken).

Omdat ik heel veel voldoening haal uit het opzetten en inrichten van een webshop, het begeleiden van de bouw en daarna het opleveren van een werkend platform, heb ik de overstap gemaakt naar Projectmanager, dit voor meerdere klanten tegelijk wat het werk heel veelzijdig maakt. Dit alles eigenlijk altijd op het platform Magento (1 & 2).
De afgelopen jaren tot mijn start vorig jaar bij Bold Commerce heb ik gewerkt als Digital development manager bij een middelgrote retailer waarbij ik verantwoordelijk was voor alle digitale implementaties zowel online- als offline in de winkels.
Deze kennis zet ik nu graag in bij Bold en hoop ik mijn steentje bij te dragen aan de mooie groei die voor ons ligt.

Waar gaat je hart sneller van kloppen?

Ik vind het heerlijk om naast het aansturen van de dagelijkse operatie mee te denken over complexe processen zoals voorraadbeheer maar ook de alledaagse dingen die je binnen e-commerce tegenkomt, denk aan de implementatie van een PSP of het verbeteren van de checkout. De kleine dingen die een boost kunnen geven aan de conversie, ik word helemaal happy als je het dan ook uiteindelijk in de resultaten terugziet.

De ruimte om het team en de processen verder te ontwikkelen en klaar te stomen voor de groei die eraan komt.

De open cultuur met ruimte voor groei, elkaar aan durven spreken, nieuwe ideeën voor te stellen, samen mooie webshops bouwen, maar ook samen een borrel drinken (hoop dat dat snel weer kan!), plezier hebben tijdens en na het werk.

En Cheesecake, haha!

Waarom zijn jij en Bold een match?

Ik vind het belangrijk dat je als persoon de kans krijgt om te groeien op zowel persoonlijk vlak als binnen je specialisme, daarin geven we het vertrouwen, de ruimte en tools die daarvoor nodig zijn.

Hiermee ontwikkel je een team dat verantwoordelijkheid neemt, goed kan communiceren (ook met de klant) en trots is op de resultaten.

‘Samen’ werken aan een mooie toekomst voor zowel Bold als onze klanten.

Daarnaast hecht ik veel waarde aan partnerships, “Jouw shop is onze shop” is ook echt onze missie.

“Doen wat je belooft” is voor mij heilig en “open en eerlijke communicatie”, dat is wat ik zelf altijd heb ervaren een van de belangrijkste onderdelen voor een succesvol partnership, daar maak ik me dan ook echt hard voor.

Wat zou je graag aan Bold toe willen voegen?

Als COO zal ik er alles aan doen een fijne werkomgeving te creëren, de dingen die ik belangrijk vind ook uit te dragen en daarmee een goede basis neer te zetten voor de ontwikkeling van de groei waarin we momenteel zitten.
Langdurige partnerships opbouwen en continue blijven verbeteren van de (werk-)processen die dat ondersteunen.

Ik heb er zin in en kijk uit naar een mooie toekomst!

Bold Commerce Head Quarters