Bold blogt: e-commerce stories from the wild. Gepubliceerd op 31 oktober 2023

In het zonnetje: frontender Salome.

Salome is een energieke en creatieve student die haar laatste jaar volgt aan de Hogeschool van Amsterdam, waar ze Communication & Multimedia Design studeert. Ze brengt een frisse dosis enthousiasme en kennis op het gebied van webdesign en webdevelopment met zich mee naar Bold Commerce!

Hey Salome! Gezellig, maar wie ben je eigenlijk?

Hallo! Ik ben Salomé, 22 jaar jong en ik zit nu in mijn laatste jaar van de opleiding Communication & Multimedia Design aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik ben een persoon die van gezelligheid houdt en daarnaast van sporten, dagjes weg en lekker eten houdt.

Hoe kom je Bold Commerce aanvullen in de aankomende periode?

De aankomende periode ga ik mezelf binnen front-end development ontwikkelen. Maar aangezien UX design een groot onderdeel van mijn opleiding is, zal ik ook hiermee bezig blijven bij Bold Commerce.

Wat heeft je geïnspireerd dit werk te gaan doen?

Voor en tijdens mijn opleiding kom ik vaak websites tegen die niet fijn in gebruik zijn en om deze reden raakte ik geïnteresseerd in webdesign en webdevelopment. Het leek mij om deze reden interessant om meer te leren over het maken van gebruiksvriendelijke applicaties en ook te leren wat er allemaal bij de technische kant komt kijken.

Wat is jouw favoriete "brainfuel" (snack of drankje) die je op de been houdt tijdens je werkdag?

Ik lust geen koffie, dus om af en toe een cafeïne boost te krijgen drink ik een kopje thee of GFUEL. Als snack zou ik gaan voor een Isey Skyr toetje!

Als je een talkshow zou kunnen hebben, wie zou dan je eerste gast zijn en waar zou je het over hebben?

Als ik een talkshow zou hebben, zou mijn eerste gast een expert zijn op het gebied van hormonen in combinatie met voeding. Ik ben al heel lang geïnteresseerd in het effect van voeding op ons lijf en onze hormonen en hoe voeding een positief en negatief effect kan hebben op onze hormonen. Daarnaast zou ik benieuwd zijn naar de verschillen tussen mannen en vrouwen en wat voor keuzes wij dagelijks kunnen maken voor een positief effect.

Als je een GIF zou zijn, welke zou je dan zijn en waarom?

Ik zou deze kat zijn, omdat ik van dutjes hou en ‘s ochtends niet wakker wil worden.

Als je nu overal ter wereld naartoe zou kunnen reizen, waar zou je dan naartoe gaan en waarom?

Ik zou dan naar IJsland gaan, aangezien foto’s en video’s van de enorm mooie natuur mij al een tijd geleden hebben overtuigd dat ik daar een keer heen moet. Natuurlijke warmtebronnen, blue lagoons en ijsgrotten bezoeken en natuurlijk het noorderlicht bekijken lijkt mij een unieke ervaring.

Wat zijn jouw favoriete manieren om te ontspannen en ontstressen na een lange dag of week?

Om te ontspannen na werk ga ik graag naar de sportschool of een stukje wandelen. Daarnaast vind ik het ook heerlijk om een game op te starten of een leuke serie op te zetten. In het weekend vind ik het leuk om buiten de deur een activiteit te doen en/of te lunchen.

Ben jij klaar voor een uitdagende (afstudeer-)stage? Kijk dan snel bij onze vacatures.