The Messis of Magento

Magento webshop bouw

Onze kracht ligt in het naadloos aansluiten van Magento bij de organisatie.

Hoewel we een technische bouwpartij zijn, denken we actief mee over alle processen die Magento raken.

On Your Marks

Aanvliegroute en werkwijze

Vaak worden we al in een vroeg stadium bij een project ingevlogen waardoor er kansen zijn om écht degelijke plannen te smeden.

We zijn de spin in het web in omvangrijke projecten waarin designers, SEO- en SEA-specialisten, online marketing bureau, logistiek, finance en het e-commerceteam betrokken zijn.

We werken volgens de beginselen van Scrum, zij het met een eigen sausje. We maken daarbij gebruik van sprints en iteratieve opleveringen: een methodiek waarvan wij hebben ervaren dat deze de beste resultaten oplevert.

Hoewel Scrum altijd de basis vormt, stemmen wij hoe we het traject exact aan gaan vliegen altijd af op je plannen, wensen en verwachtingen. Geen shop is immers hetzelfde.

Ready Set Go

Magento kickstart met Bold extensies.

We vinden niet graag het wiel opnieuw uit, en daarom hebben we een batterij extensies ontwikkeld die volgens Magento-standaarden en e-commerce best-practices zijn opgebouwd die we inzetten in al onze shops.

Deze vliegende start verkort de doorlooptijd van het ontwikkeltraject aanzienlijk.

Daarnaast hebben we allerlei slimme gereedschappen ontwikkeld, zoals een uitgebreide ontwikkelstraat en real-time monitoring software. Hiermee kunnen we kunnen we efficiënt, zorgvuldig en trefzeker ontwikkelen.

Al met al betekent dit voor jou dat jouw BOLD shop uitstekend zal functioneren en presteren, en dat wij binnen de afgesproken termijn zullen opleveren.

Bold Moves For Bold Businesses

Onze klanten kozen voor ons omdat we vragen stelden waar ze nog geen antwoord op hadden.

Kom met ons sparren over je Magento vraagstuk

Bel ons gerust op 020 - 303 50 76, mail naar [email protected]. Of kom langs op de Teleportboulevard in Amsterdam en bel aan bij nummer 128.

We hebben lekkere koffie en voor sessies met fijnproevers altijd een mooie voorraad speciaalbier.