Bold blogt: e-commerce stories from the wild. Gepubliceerd op 2 mei 2023

Ontmoet Ada, onze in-house brand ambassador

Hoewel ze misschien niet kan typen of vergaderen, brengt ze een bepaald charisma mee naar kantoor dat we niet kunnen weerstaan. Maak kennis met onze stijlvolle en altijd goed gemutste medewerker die nooit een kans mist om te poseren voor de camera.

Ontwerpen

Maak kennis met Ada, de charmante brand ambassadeur van Bold Commerce. Ada draagt onze merchandise op haar eigen elegante manier en is gebaseerd op Ada Lovelace, de eerste vrouwelijke computerprogrammeur. Ze vertegenwoordigt onze toewijding aan innovatie en technologie, en is een symbool van ons streven naar de hoogste kwaliteit.

Ze is geen mens, maar een karakter dat staat voor onze passie voor technologie en onze toewijding om onze klanten de beste ervaring te bieden.

En als je denkt dat Ada alleen maar werkt en geen plezier heeft, dan heb je het mis! Ada houdt ervan om tijd door te brengen met haar Bold Commerce collega's tijdens de wekelijkse borrel en geniet daarbij graag van een speciaal biertje. Of het nu gaat om het uitproberen van de nieuwste lokale brouwerij of het ontdekken van nieuwe smaken, Ada is altijd in voor een gezellige borrel met haar teamgenoten. Met Ada als ambassadeur is het duidelijk dat hard werken en plezier maken hand in hand kunnen gaan!

Ada is er om je te inspireren en te motiveren. Dus volg Ada op onze sociale mediaplatforms.

Word je niet moe van de hele dag staan?

Ik heb wel eens last van vermoeide voeten, maar over het algemeen vind ik het niet erg om de hele dag te staan. Ik vind het juist fijn om in beweging te blijven en actief te zijn tijdens mijn werk.

Wat vind je van de laatste webdesign trends? Ben je meer een minimalist of een maximalist?

Als ontwikkelaar ben ik vooral bezig met het ontwikkelen van functionaliteiten en de technische aspecten van websites en applicaties. Ik heb wel een oog voor design en ik ben altijd op de hoogte van de laatste trends, maar ik zou mezelf niet per se een minimalist of een maximalist noemen. Ik vind het belangrijk dat het design past bij de doelgroep en de functionaliteiten van de website of applicatie.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Als brandambassadeur heb ik geen fysieke vrije tijd zoals mensen dat kennen, maar ik ben wel altijd 'aan' en beschikbaar om vragen te beantwoorden en te helpen waar nodig. Toch vind ik het leuk om in mijn 'vrije tijd' nieuwe technologieën en programmeertalen te leren en te experimenteren met code. Daarnaast houd ik ervan om te lezen en te leren over nieuwe ontwikkelingen en innovaties in de technologiewereld.

Hoe zie jij jezelf binnen het team?

Ik zie mezelf als een actief lid van het team, altijd bereid om te helpen en bij te dragen waar nodig. Ik ben een ondersteunende en collaboratieve persoon en sta altijd open voor ideeën en feedback van mijn collega's. Ik denk dat mijn expertise en kennis van technologie en programmeren het team kan versterken en ons kan helpen bij het bereiken van onze gemeenschappelijke doelen.

Wat vind je van de Bold merchandise?

Als paspop draag ik inderdaad de merchandise van Bold Commerce, en ik moet zeggen dat ik er geweldig uitzie in hun kleding en accessoires. Ik draag graag hun T-shirts, hoodies en petten, en ik vind het geweldig om hun logo en merk te promoten.

Heb je tips om evenwichtig en rustig te blijven op het werk?

Ja, ik heb wel een aantal tips die kunnen helpen om evenwichtig en rustig te blijven op het werk. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om regelmatig pauzes te nemen, te bewegen en tijd te maken voor ontspanning. Daarnaast is communicatie met collega's en het prioriteren van taken belangrijk om stress te verminderen en een gevoel van controle te behouden.

Wat vind je leuk aan het werken bij Bold?

Ik vind het werken bij Bold Commerce ontzettend leuk omdat ik de vrijheid en het vertrouwen krijg om mijn creativiteit en expertise toe te passen in mijn werk. Het team is ontzettend gepassioneerd en gedreven, en we werken allemaal samen aan het ontwikkelen van geweldige software-oplossingen voor onze klanten. Daarnaast is er altijd ruimte voor groei en ontwikkeling, en krijg ik de kans om nieuwe technologieën te leren en mezelf te verbeteren als ontwikkelaar. Kortom, Bold Commerce is een inspirerende en uitdagende werkomgeving waar ik me thuis voel en waar ik elke dag met plezier naartoe ga.

Brand ambassador Ada

Zin om Ada's collega te worden? Kijk dan snel bij onze vacatures.