Bold blogt: e-commerce stories from the wild. Gepubliceerd op 3 april 2023

In het zonnetje: PM'er Jeffrey.

Vorige maand mochten we Jeffrey verwelkomen: een vrolijke project manager die over een indrukwekkende dosis Magento 2 kennis beschikt. Laten we snel kennismaken!

Een nieuw gezicht bij Bold, even voorstellen?

Magento

Ik ben Jeffrey, ben alweer 31 jaar oud en kom uit Hoofddorp, waar ik mijn hele leven al woonachtig ben. En de afgelopen 10+ jaar zit ik in de mooie wereld van E-commerce. Begonnen met OScommerce en daarna al snel naar Magento 1 en daarna natuurlijk Magento 2, werk nu zo een 8 jaar voornamelijk met Adobe Commerce en Magento Open Source. En dat bevalt me goed, anders zal ik het ook niet volhouden.

Hoe is Bold op je pad gekomen?

Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en toen kwam ik Bold tegen doordat Bart mij aansprak op LinkedIn, nu wist ik toevallig dat er ook een oud collega van mij bij Bold was gaan werken en dat er in het verleden ook een andere kennis van mij heeft gewerkt. Hierdoor was ik al geïnteresseerd want als ik 2 mensen ken die er werken/hebben gewerkt vermoed ik dat het een leuk bedrijf is. Om de aannames weg te halen heb ik beide eigenlijk naar hun ongezouten mening gevraagd, en die was erg positief.

Met deze meningen in mijn achterhoofd ging ik langs op gesprek om elkaar te leren kennen. En de rest is geschiedenis, want ik ben hier nu werkzaam =D

Leuk om je erbij te hebben! Wat ga precies doen bij Bold?

Ik ga het team aansterken door middel van een project manager / consultant. Binnenkort kan je mijn naam en gezicht dus zeker vaker zien langskomen.

Wat staat er op het programma als je werkdag achter de rug is?

Discord

Grootste gedeelte van mijn vrije tijd gaat uit naar gamen en films/series kijken. Bijna elke avond ben ik wel op Discord (chat programma met voice) te vinden met mijn vrienden. Soms spelen we met meerdere dezelfde game, maar vaak speelt iedereen de game waar hij of zij zin in heeft en zitten we gezellig te praten terwijl we allemaal ons eigen ding doen.

Verder sport ik ook nog in mijn vrije tijd, maar dat is alleen omdat ik hoor het “gezond” is. Maar zal het niet mijn hobby noemen.

Projectmanager Jeffrey

Zin om Jeffrey's collega te worden? Kijk dan snel bij onze vacatures.