We value our values

We binden ons graag aan mensen die waarden hebben waarmee wij ons identificeren, en zij met de onze. Dit leidt tot de langdurige, hechte relaties waar wij naar op zoek zijn.

We staan voor (en achter) onze kernwaarden.

Vertrouwen

Vertrouwen

Authenticiteit

Authenticiteit

Passie

Passie

Focus

Focus

Vertrouwen

Betrouwbaarheid volgt uit nakomen wat je belooft. Vertrouwen is het gevoel dat ontstaat door het hebben van gemeenschappelijke waarden en overtuigingen.

Vakbekwaamheid dat weerspiegeld wordt door een fraai portfolio en mooie testimonials is natuurlijk fijn vertrekpunt en een baseline voor geloofwaardigheid. Maar wederzijds vertrouwen bereiken is de sleutel om met succes als team op te trekken en samen te excelleren. Ook fouten durven maken en van ze leren om tot ongekende hoogte te kunnen stijgen, hoort hierbij. We geloven daarom in een open en persoonlijke manier van samenwerken waarbij vertrouwen aan de basis staat.

Authenticiteit

Oprechtheid en authenticiteit: ze staan symbool voor wie we zijn, waar we voor staan.

Doen wat we zeggen en uitdragen waar we in geloven. Het bepaalt ons doen en laten. Dat zie je terug in de mensen die we om ons heen hebben verzameld over de jaren heen: onze collega's, onze klanten, onze partners, ons netwerk.

In ons geval betekent authentiek zijn: trouw blijven aan ons verantwoordelijkheidsgevoel door onze tomeloze inzet, dat extra stapje en die eindspurt waarin we moeten wrikken en trekken. Maar het betekent ook op de juiste momenten nee durven zeggen, die ene lastige vraag stellen, op de rem trappen of dwarsliggen.

Passie

Passie en plezier zijn voor ons twee belangrijke pijlers in onze zakelijke strategie en graadmeters van ons succes.

Plezier beleven aan een samenwerking en met toewijding en overgave willen werken aan een shop zijn musts voor ons. We zijn daarom kritisch bij de selectie van onze klanten, zoals ook onze potentiële klanten terecht kritisch zijn bij de kiezen van hun Magento-partner.

We vinden daarnaast een match op gebied van filosofie, ambitieniveau, organisatorische wendbaarheid en ethiek belangrijk. Synergie ontstaat immers pas als de teamsamenstelling juist is en het doel gemeenschappelijk.

Focus

We doen alléén maar Magento, maar wel in al haar facetten.

We hebben er bewust voor gekozen om niet een full service agency te zijn maar opereren uitsluitend vanuit ons specialisme. Je laat immers een openhartoperatie ook niet uitvoeren door je huisarts.

Daar staat tegenover dat we een gezond netwerk van specialisten ons heen hebben verzameld die ook tot het topsegment van hun vakgebied behoren en waar we op frequente basis mee samenwerken.

Resoneren onze waarden met je?

Kom zelf ervaren dat het geen loze containerbegrippen zijn.

Toets 020 - 303 50 76 in op je telefoon en druk op 'Bellen' of mail naar [email protected]. Langskomen mag ook: ga naar de Teleportboulevard in Amsterdam en bel aan bij nummer 128.

Je bent van harte welkom!