Your / webshop / architects
_

Bold heeft een compact, multidisciplinair team. In de praktijk betekent dit dat we met deze teamsamenstelling écht snel kunnen schakelen.

We geloven in persoonlijk, open en eerlijk zakendoen. Wat we bouwen daar staan we achter en dat doen we met zorg, aandacht en plezier. We zijn op elkaar ingespeeld, kennen elkaars goede en slechte kanten en weten daarmee hoe we op de beste manier tot resultaat kunnen komen.

Lees meer

Beslissingen gaan bij ons niet over meerdere schrijven en een benodigde skillset zoals strategie, PM, UX en backendtechneuten zijn altijd te vinden in een samenstelling van slechts enkele personen.

We stellen ons graag kort aan je voor.

Dyan de Rochemont, Lead Magento Developer
Dyan de Rochemont
Lead Magento Developer

Dy heeft een voorliefde voor slimme oplossingen en elegante architecturen. En een broertje dood aan ambiguïteit en repetitie. Hij verbindt techniek graag op zo'n manier dat gegevens betekenis krijgen, en dáár komen waar ze van strategische waarde zijn. Spreekt Magento met eigenwijs accent doch zonder gespleten tong. In het wild regelmatig met 4 à 6 snaren of op twee wielen te spotten.

Bart Pit, E-commerce Architect
Bart Pit
E-commerce Architect

Bart heeft over het algemeen twee petten op: die van e-commerce consultant (dat vindt hij een naar woord, dus liever architect) en die van ontwikkelaar. Hij spreekt de taal van de klant en die van de programmeurs. Hij houdt van een beetje vreemde elektronische muziek (check zijn Spotify account), ERP koppelingen met Magento en exotische bieren. Iets minder blij wordt hij van een slecht uitgedachte catalogusstructuur en slappe koffie.

Sidney Monk, Magento Back-end Developer
Sidney Monk
Magento Back-end Developer

Sidney is Bold's stille kracht. Bij problemen gaat hij het liefst zelf op onderzoek uit. Hij beschikt over een sterke technische doortastendheid die hij met liefde inzet om problemen te tackelen en mooie oplossingen te bouwen. Hij houdt van nasi en speelt in zijn vrije tijd graag spelletjes.

Bas van Amstel, Magento Frontend Developer
Bas van Amstel
Magento Frontend Developer

Bas is een frontend developer met een passie voor ambachtelijk bier, cooperatieve bordspellen, muziek en sci-fi films of boeken.

Dees de Wijer, Magento Developer
Dees de Wijer
Magento Developer

Dees is Bold's nieuwe overenthousiaste pupil. Hij is heel content met Magento en kan er al aardig mee overweg. Qua design heeft hij een scherpe smaak en aan de back-end weet hij altijd op artistieke wijze een oplossing te vinden. Tegen een glaasje Hennessy zegt Dees geen nee en hij houdt van uitdagende games zoals Dark Souls.

Steven Visser, Magento Developer
Steven Visser
Magento Developer

Jordy Matsari, Magento Developer
Jordy Matsari
Magento Developer

Jordy doet voornamelijk aan front-end development bij Bold, maar ook wel eens back-end wanneer dat nodig is. In zijn vrije tijd kijkt hij graag films & series en speelt hij af en toe digitale en analoge spelletjes.

Jasper Zwiers, Magento Developer
Jasper Zwiers
Magento Developer

Giamo van den Eerenbeemt, Magento Developer
Giamo van den Eerenbeemt
Magento Developer

Alexander De Kleermaeker, New Business
Alexander De Kleermaeker
New Business

Jur Hillebrink, Magento Intern
Jur Hillebrink
Magento Intern

Marjolein Aardewijn, Magento Intern
Marjolein Aardewijn
Magento Intern

We / value / our / values

We staan voor (en achter) onze kernwaarden.

Focus
Focus
Passie
Passie
Eerlijk
Eerlijk
Samen
Samen
Zien hoe wij 't doen?

Kom zelf ervaren hoe we werken.


Toets 020 - 303 50 76 in op je telefoon en druk op 'Bellen' of mail naar info@boldcommerce.nl. Langskomen mag ook: kom langs op de Panamalaan in Amsterdam en bel aan bij nummer 4B.

Schuif je aan voor de lunch en een goed gesprek over Magento?

We build
custom Magento webshops
We
Build
Custom
Magento
Webshops

Bold Commerce

Panamalaan 4B
1019AZ, Amsterdam

KvK: 56.686.676
BTW: NL 85.22.616.40 B01

Telefoon: +31 (0)20 30 35 076

Algemeen: info@boldcommerce.nl
Support: support@boldcommerce.nl

 

Bold Commerce BV - Panamalaan 4B - 1019AZ Amsterdam - +31 (0)20 30 35 076 - info@boldcommerce.nl