Magento meets Piggy

Magento 2 met Piggy loyaliteitsprogramma integratie.

Met onze op maat gemaakte module kun je nu naadloos profiteren van het krachtige loyaliteitsprogramma van Piggy.eu binnen jouw Magento 2 e-commerce platform.

Piggy is een loyalty en engagement platform dat bedrijven helpt om hun online aanwezigheid te versterken. In een tijd waarin online concurrentie de norm is, biedt Piggy waardevolle hulpmiddelen en inzichten om merken te helpen opvallen in de digitale wereld.

Piggy

Piggy helpt bij het creëren van waardevolle inhoud die de aandacht van het publiek trekt en betrokkenheid stimuleert. Maar naast contentmarketing biedt Piggy handige ook tools voor het beheren van online advertentiecampagnes. Bedrijven kunnen gerichte advertenties maken om hun boodschap aan de juiste doelgroep over te brengen en hun resultaten te verbeteren.

Piggy helpt bij het creëren van waardevolle inhoud die de aandacht van het publiek trekt en betrokkenheid stimuleert. En brengt de fysieke en digitale klant dichter bij elkaar met behulp van simpele tablets die ingezet kunnen worden in fysieke winkels. Wanneer klanten in je fysieke winkel iets kopen, kunnen ze hun punten inwisselen voor online kortingsbonnen, waardoor je offline verkopen zich vertalen naar online omzet.

Kortom, Piggy is een handige partner in de wereld van digitale marketing, die bedrijven helpt om te groeien en te slagen in de steeds veranderende online omgeving.

Het integreren van Piggy in je bestaande systeem kan inderdaad een complexe taak zijn, met potentieel uitdagende technische obstakels. Bij Bold Commerce begrijpen we deze uitdagingen en hebben we een doordachte oplossing ontwikkeld om het proces voor jou te vereenvoudigen.

Onze op maat gemaakte module is specifiek ontworpen om de integratie van Piggy soepel en efficiënt te laten verlopen binnen je bestaande systeem. Deze module is zorgvuldig ontwikkeld door ons team van experts, met diepgaande kennis van zowel Piggy als jouw e-commerceomgeving.

Door gebruik te maken van onze op maat gemaakte module, verminderen we de complexiteit van de integratie en minimaliseren we mogelijke technische struikelblokken. Hierdoor kun je snel profiteren van de voordelen van Piggy!

Waarom kiezen voor onze Piggy.eu Integratie?

  • Vlotte Implementatie: Ontworpen met het oog op eenvoudige integratie. Met enkele stappen kun je het Piggy.eu loyaliteitsprogramma naadloos in jouw Magento 2 webshop integreren.
  • Verhoogde Klantbetrokkenheid: Klantenbinding was nog nooit zo eenvoudig. Jouw klanten kunnen nu beloningen verdienen voor hun aankopen, wat hen aanmoedigt om steeds weer bij jou te winkelen.
  • Gepersonaliseerde Ervaring: Met de Piggy.eu integratie kun je gepersonaliseerde aanbiedingen en beloningen aanbieden op basis van het koopgedrag van je klanten, wat de klanttevredenheid en omzet stimuleert.
  • Technische Ondersteuning: Ons deskundige team staat altijd paraat om technische ondersteuning te bieden en eventuele aanpassingen te doen die specifiek zijn voor jouw e-commerce behoeften.

De Voordelen van Piggy.eu

  • Klanttevredenheid: Klanten zijn dol op beloningen. Bied ze een onvergetelijke shopervaring met Piggy.eu.
  • Omzetgroei: Verhoog je omzet en conversiepercentages door klanten te belonen voor hun loyaliteit.
  • Eenvoudig Beheer: Beheer je loyaliteitsprogramma en pas het aan vanuit je vertrouwde Magento 2 omgeving.
  • Data-analyse: Haal waardevolle inzichten uit het gedrag van je klanten en verbeter je marketingstrategie.

Maatwerk Mogelijkheden

We begrijpen dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden we maatwerkoplossingen voor de Piggy.eu integratie. Wil je specifieke functies toevoegen of aanpassingen maken? We kunnen dat voor je regelen. Extra data nodig? Fluitje van een cent. Neem contact met ons op en dan bespreken we je wensen.