The / Maradonas / of / Magento
_
Magento webshop bouw

Een elegant samenspel tussen jouw fantasie en ideeën en onze kennis en ervaring leidt tot jouw droomshop, waarbij passie de gemene deler is.

Samen bouwen wij een shop waarmee je ambities vrij spel krijgen.

Lees meer

Onze kracht ligt in het naadloos aansluiten van Magento bij de organisatie. Vaak worden we al in een vroeg stadium bij een project betrokken waardoor er kansen zijn om écht degelijke plannen te smeden.

Hoewel we een technische bouwpartij zijn, denken we actief mee over alle processen die Magento raken en zijn vaak de spin in het web in projecten waarin designers, SEO-specialisten, marketingbureau, logistiek en het e-commerceteam betrokken is.

On / Your / Marks
_
Projectplan & voorbereiding

We stippelen een methodiek uit die bij jouw specifieke situatie past. Zo komen we op een efficiënte manier tot het beste resultaat.

Een projectaanpak kent vele fases en iteraties, van kick-off, wireframing, designen en templaten tot het bouwen van koppelingen en integraties, acceptatie en livegang.

Hoe wij met jou het traject aan gaan vliegen, en welke elementen deel uitmaken van de aanpak stemmen we echter graag af op je wensen en verwachtingen. Deze bepalen grotendeels de complexiteit van het project. Geen shop is immers hetzelfde.

Bold Development Iteraties
Comic 1
Comic 2
Comic 3
Ready / Set / Go
_
Magento kickstart met Bold extensies

We vinden niet graag het wiel opnieuw uit, en daarom hebben we een batterij extensies ontwikkeld die volgens Magento-standaarden en e-commerce best-practices zijn opgebouwd die we inzetten in al onze shops.

Deze vliegende start verkort de doorlooptijd van het ontwikkeltraject aanzienlijk.

Daarnaast hebben we allerlei slimme gereedschappen ontwikkeld, zoals een uitgebreide ontwikkelstraat en real-time monitoring software. Hiermee kunnen we kunnen we efficiënt, zorgvuldig en trefzeker ontwikkelen.

Al met al betekent dit voor jou dat jouw BOLD shop uitstekend zal functioneren en presteren, en dat wij binnen de afgesproken termijn zullen opleveren.

Bold / moves / for / Bold / businesses

 

Onze klanten kozen voor ons omdat we vragen stelden waar ze nog geen antwoord op hadden.

Kijk eens rond in ons portfolio om deze en andere Magento cases te bekijken.

Kom met ons sparren over je Magento vraagstuk


Bel ons gerust op 020 - 303 50 76, mail naar info@boldcommerce.nl. Of kom langs op de Panamalaan in Amsterdam en bel aan bij nummer 4B.

We hebben lekkere koffie en voor sessies met fijnproevers altijd een mooie voorraad speciaalbier.

We build
custom Magento webshops
We
Build
Custom
Magento
Webshops

Bold Commerce

Panamalaan 4B
1019AZ, Amsterdam

KvK: 56.686.676
BTW: NL 85.22.616.40 B01

Telefoon: +31 (0)20 30 35 076

Algemeen: info@boldcommerce.nl
Support: support@boldcommerce.nl

 

Bold Commerce BV - Panamalaan 4B - 1019AZ Amsterdam - +31 (0)20 30 35 076 - info@boldcommerce.nl