We / make / it / look / easy
_
Magento Advies & Trainingen

Misschien heb je net een nieuwe shop en weet je nog niet zo goed wat je met dat angstaanjagende admin-panel van Magento aan moet.

Of ben je misschien al een tijdje bezig met Magento, maar heb je het gevoel dat die orderverwerking of productinvoer toch sneller moet kunnen? Dan is het tijd voor een training van de Magento experts van Bold!

Lees meer

Omdat geen bedrijf op dezelfde manier met Magento werkt, geven we geen '13 in een dozijn' standaardtrainingen, maar altijd op maat. We bespreken van tevoren telefonisch waar jullie tegen aan lopen en daar spitsen we dan de training op toe. Om ervoor te zorgen dat je echt iets aan de training hebt, gaan we niet met een Powerpoint presentatie Magento uitleggen, maar in de vorm van een workshop samen de problemen tackelen.

We doen dit bij voorkeur op locatie bij jou op kantoor. We zitten dan in het epicentrum van waar het allemaal gebeurt. En kunnen we makkelijk even iemand erbij roepen van een andere afdeling als dat nodig is (bijv. iemand van de administratie als het gaat over betalingen via de webshop).

Samen met je team het maximale uit je webshop halen? Bel 020 - 303 50 76 of mail ons als jij ook alles wilt weten over Magento.
Bold Magento Training Bart

Onze trainingen worden gegeven door onze Magento-specialist Bart.

Hij heeft jaren bij een webshop 'inhouse' gewerkt, dus hij begrijpt wat er bij komt kijken om een webshop te onderhouden.

Een training kan zo lang duren als nodig en is natuurlijk afhankelijk van de inhoud van de training (die we eerst samen afstemmen). Enkele onderwerpen die we zouden kunnen behandelen:

  • Orderverwerking (betalingen, facturen, leveringen)
  • Catalogusopzet en beheer
  • Promoties (prijsregels)
  • Statisch contentbeheer (CMS pagina's en statische blokken)
  • Verzendkosten en methodes inrichten
  • BTW instellingen
  • Google Analytics
  • Magento en SEO

HAAL MEER UIT JE MAGENTO WEBSHOP


Bel ons gerust op 020 - 303 50 76, mail naar info@boldcommerce.nl. Of kom langs op de Panamalaan in Amsterdam en bel aan bij nummer 4B.

We hebben lekkere koffie en voor sessies met fijnproevers altijd een mooie voorraad speciaalbier.

We build
custom Magento webshops
We
Build
Custom
Magento
Webshops

Bold Commerce

Panamalaan 4B
1019AZ, Amsterdam

KvK: 56.686.676
BTW: NL 85.22.616.40 B01

Telefoon: +31 (0)20 30 35 076

Algemeen: info@boldcommerce.nl
Support: support@boldcommerce.nl

 

Bold Commerce BV - Panamalaan 4B - 1019AZ Amsterdam - +31 (0)20 30 35 076 - info@boldcommerce.nl