Wanted Dead or Alive

Frontend Developer

Javascript / Rest API's / GraphQL / Vue / Nuxt

Bold is op zoek naar knappe koppen. In dit geval eentje die het helemaal te gek vindt om functioneel-gestyleerde frontendoplossingen uit te denken en in elkaar te schroeven en daar als een pauw zo trots op is. Terecht.

We zijn toe aan versterking op frontend vlak.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures stellen wij uitdrukkelijk niet op prijs (nee, écht niet).

Bold Commerce bouwt en onderhoudt tailor-made webshops op basis van het open-source e-commerce platform Magento 2.

We doen alléén maar Magento, maar wel in al haar facetten. Dit doen we vanuit ons kantoor aan de Teleportboulevard met een compact team en een gezond netwerk van freelancers en partners.

We zijn klein van stuk maar timmeren groots aan de weg. We mogen werken voor mooie klanten zoals De Lotto (krasloten), Vlisco, Loavies en SportShopsDirect (tennisdirect, voetbaldirect).

Over de functie();

Als frontender bij Bold werk je zelfstandig samen (ja, dat kan) met een compact team van ervaren webdesigners, Magento developers en e-commerce experts om gebruiksvriendelijke, mooie, stabiele, snelle, converterende storefronts te bouwen.

Soms gaat dat om het bouwen van mooie frontends voor nieuwe webshops, soms om het uitbreiden of verbeteren van bestaande shops. In beide gevallen streven we naar passende en kwalitatieve oplossingen.

Functie
Frontend developer (medior, senior)

Werkzaamheden
Javascript, Html, SCSS, Vue, Nuxt, Rest Api, GraphQL, ElasticSearch, TailwindCSS, AlpineJS, Gulp, Node, Git.

(jij hebt als tech-enthousiast ongetwijfeld nog veel moois aan dit lijstje toe te voegen)  

Dienstverband
Fulltime (32 - 40 uur)

Indicatie werkniveau
HBO, WO

Locatie
Amsterdam

Je salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden stellen we vast in goed overleg. Als we bij elkaar passen komen we daar zeker uit.

This is us

BOLD is niet 'jong en dynamisch', noch 'snel groeiend' of 'full service'.

Van een afstandje zijn we zelfs eerder een one-trick-pony (maar dan wel met een verdomd sterk trucje). We blijven graag bij onze leest en geloven dat het vakmanschap binnen de Magento-gilde heuse ambacht is. We bouwen shops die goed converteren, wérken en over de gehele linie gewoon goed in elkaar steken. Dat doen we met aandacht, focus en passie.

We gaan voor kwaliteit en dat zie je terug in alles wat we doen.

Zo ontwikkelen we onder meer met een OTAP-straat en een batterij geautomatiseerde tests en doen we peer-reviews zodat we trefzeker kunnen ontwikkelen en snel kunnen schakelen.

Bold is een fijne werkplek met een ontspannen werksfeer, waar stress geen plek verdient.

Een 9-to-5 mentaliteit is helemaal OK als je in dat tijdframe zorgt dat die nieuwe webshop een voorbeeld is voor anderen in ‘e-commerce land’.

We vinden het belangrijk om individueel en als team te blijven groeien.

Bij Bold krijg je daarom volop de ruimte om jezelf bloot te stellen aan mooie dingen, zoals door het onderzoeken van nieuwe technologieën, bezoeken van conferenties, trainingen en het volgen (of geven) van interne kennissessies.

Wat kun je nog meer van ons verwachten?

Naast mooie klanten, een ruim en goed bereikbaar hoofdkwartier, uitdagende projecten, een fijn team en natuurlijk een uitstekend salaris: dingen als gezelligheid bij de donderdag-/vrijdagmiddagborrel,luxe lunch, laptop van de zaak, reis- en onkostenvergoeding en een flexibele indeling van je werkdagen.

What About You

Iets over jou

We laten ellelange wensenlijsten met competenties, pre's en werkervaring graag achterwege.

We zoeken iemand met een goed stel hersens en weet hoe die ze kan gebruiken, een gezonde dosis Hollandse nuchterheid heeft en een passie voor mooie, goedwerkende frontends.

Wij vinden dat bij een goede frontender past dat 'ie een uitstekend gevoel heeft voor stijl en symmetrie, zijn mening over UX niet onder stoelen of banken steekt en dat alles met zorg en aandacht weet te vangen in een passende technische oplossing.

You Us And We Are Golden

Bij Bold lopen we graag voorop: voor pionieren is dus volop ruimte. Met jouw inzet en input kun je écht een stempel drukken op de organisatie. Er is bij ons veel ruimte voor creativiteit en ondernemerschap.

Trek je stoutste schoenen aan en kom buurten als je denkt dat je in ons team past!

Kom op, werk aan de webwinkel!

Als je vindt dat we geknipt zijn voor elkaar, laat het ons dan weten!

Klim in de telefoon en bel ons op 020 - 303 50 76 of vul onderstaand contactformulier in. Als je liever eerst in alle rust een introductiemailtje wilt opstellen: helemaal goed, stuur ‘m dan naar [email protected].