Wanted Dead or Alive

E-Commerce Projectmanager

Bold is op zoek naar knappe koppen. In dit geval eentje die zorgt dat de juiste persoon binnen het e-commerce team op het juiste moment op de juiste knop drukt.

We zijn toe aan versterking. Wij zoeken een gedreven Projectmanager.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures stellen wij uitdrukkelijk niet op prijs (nee, écht niet).

Bold Commerce bouwt en onderhoudt tailor-made webshops op basis van het open-source e-commerce platform Magento 2.

We doen alléén maar Magento, maar wel in al haar facetten. Dit doen we vanuit ons kantoor aan de Teleportboulevard met een compact team en een gezond netwerk van freelancers en partners.

We zijn klein van stuk maar timmeren groots aan de weg. We mogen werken voor mooie klanten zoals De Lotto (krasloten), Vlisco, Loavies en SportShopsDirect (tennisdirect, voetbaldirect).

Over je rol

Webshops zijn zoveel meer dan wat er op het eerste gezicht te zien valt.

Bij het bouwen van shops ontwikkelen we alles dat je ziet, zoals custom-made PWA frontends, maar ook alles wat je niet (meteen) ziet. Want veel van waar we sterk in zijn, is boven het wateroppervlak niet zichtbaar. Daarbij kun je denken aan ERP-koppelingen, integraties, migraties, backendprocessen, businesslogica en gemaatwerkte flows.

Onze kracht ligt in het naadloos aansluiten van Magento bij de organisatie: wij (ver)bouwen daarbij alles wat los en vast zit, zodat het eindresultaat altijd zit als een maatpak. Om dat alles in goede banen te leiden zijn we op zoek naar jou.

Je zorgt je dat de juiste mensen op het juiste moment op de juiste knoppen drukken.

Als projectmanager ben je de spin het web van mooie projecten waar we aan mogen werken: de schakel tussen de Product Owner, ontwikkelaars, consultant(s), de online marketing partij, de grafisch vormgever enzovoorts.

Je zorgt dat iedereen vanuit zijn of haar specialisme de juiste stenen bijdraagt aan een platform met vele bewegende onderdelen. Daarbij wordt je natuurlijk inhoudelijk ondersteund door ervaren consultants en developers aan onze kant. Gaandeweg pik je zo steeds meer inhoudelijke kennis op.

We werken in korte sprints van 2 weken volgens de agile methodiek (Scrum).

Geen groot functioneel ontwerp vooraf, maar in kleine opleveringen samen met de klant toewerken naar een mooi eindproduct. Om de week vindt een sprintdemo plaats waarin feedback van de stakeholders wordt verzameld.

Jij als E-Commerce Projectmanager houdt daarbij overzicht en zorgt dat iedereen optimaal tot z’n recht komt. Je verzamelt input, denkt (en doet) mee, stelt kritische vragen en zorgt dat we als team richting het gemeenschappelijke doel af blijven stevenen: de geboorte van een te gekke nieuwe webshop.

Bij Bold werk je in een compact team van ontwikkelaars, projectmanagers en consultants, een gezonde mix van veteranen en jonge honden.

This is us

BOLD is niet 'jong en dynamisch', noch 'snel groeiend' of 'full service'.

Van een afstandje zijn we zelfs eerder een one-trick-pony (maar dan wel met een verdomd sterk trucje). We blijven graag bij onze leest en geloven dat het vakmanschap binnen de Magento-gilde heuse ambacht is. We bouwen shops die goed converteren, wérken en over de gehele linie gewoon goed in elkaar steken. Dat doen we met aandacht, focus en passie.

We gaan voor kwaliteit en dat zie je terug in alles wat we doen.

Zo ontwikkelen we onder meer met een OTAP-straat en een batterij geautomatiseerde tests en doen we peer-reviews zodat we trefzeker kunnen ontwikkelen en snel kunnen schakelen.

Bold is een fijne werkplek met een ontspannen werksfeer, waar stress geen plek verdient.

Een 9-to-5 mentaliteit is helemaal OK als je in dat tijdframe zorgt dat die nieuwe webshop een voorbeeld is voor anderen in ‘e-commerce land’.

We vinden het belangrijk om individueel en als team te blijven groeien.

Bij Bold krijg je daarom volop de ruimte om jezelf bloot te stellen aan mooie dingen, zoals door het onderzoeken van nieuwe technologieën, bezoeken van conferenties, trainingen en het volgen (of geven) van interne kennissessies.

Wat kun je nog meer van ons verwachten?

Naast mooie klanten, een ruim en goed bereikbaar hoofdkwartier, uitdagende projecten, een fijn team en natuurlijk een uitstekend salaris: dingen als gezelligheid bij de donderdag-/vrijdagmiddagborrel,luxe lunch, laptop van de zaak, reis- en onkostenvergoeding en een flexibele indeling van je werkdagen.

What About You

Iets over jou

Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en liefst enkele jaren ervaring in e-commerce of IT-projecten. Idealiter heb je daarbij met Scrum gewerkt. Als je nog geen e-commerce ervaring hebt, brengen we je graag de kneepjes van het van bij.

Je houdt ervan om de kar te trekken, je begeleidt en ondersteunt. Je kunt rust en overzicht bewaren, bent assertief, communicatief sterk en hebt eerder gewerkt in een omgeving waarbij op projectbasis mooie dingen gebouwd of ontwikkeld werden.

Je bent beschikbaar voor minimaal 32 uur per week en hebt zin om je schouders onder mooie projecten te gaan zetten.

Trek je stoutste schoenen aan en kom buurten als je denkt dat je in ons team past!

Kom op, werk aan de webwinkel!

Als je vindt dat we geknipt zijn voor elkaar, laat het ons dan weten!

Klim in de telefoon en bel ons op 020 - 303 50 76 of vul onderstaand contactformulier in. Als je liever eerst in alle rust een introductiemailtje wilt opstellen: helemaal goed, stuur ‘m dan naar [email protected].