Wanted Dead or Alive

E-Commerce Consultant

Goed nieuws verspreidt zich snel: nieuwe klanten weten hun weg naar ons te vinden. Ondanks dat we best selectief zijn met wie we in zee gaan, zijn we uit ons jasje aan het groeien.

We zijn toe aan versterking.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures stellen wij uitdrukkelijk niet op prijs (nee, écht niet).

Bold Commerce bouwt en onderhoudt tailor-made webshops op basis van het open-source e-commerce platform Magento 2.

We doen alléén maar Magento, maar wel in al haar facetten. Dit doen we vanuit ons kantoor aan de Teleportboulevard met een compact team en een gezond netwerk van freelancers en partners.

We zijn klein van stuk maar timmeren groots aan de weg. We mogen werken voor mooie klanten zoals De Lotto (krasloten), Vlisco, Loavies en SportShopsDirect (tennisdirect, voetbaldirect).

Over je rol

Webshops vragen om een gebruikerservaring die zo fijn is, dat je de koopknop bijna niet kan weerstaan.

Het doel van een webshop is nu eenmaal om zoveel mogelijk producten te verkopen, dus met dat in het achterhoofd moet de user experience zo smooth mogelijk zijn. Geen obstakels, altijd op het juiste moment de juiste informatie. Van de oriëntatiefase op mobiel, naar kopen op de tablet en de e-mail met daarin de orderbevestiging op de desktop.

Als E-Commerce Consultant druk je een stevige stempel op het opgeleverde resultaat.

Je bent de schakel tussen de klant en de ontwikkelaars. Je luistert goed naar wat de klant wilt en dit zet je om in een concrete user story, zodat de ontwikkelaar weet wat er gebouwd moet worden. Hetgeen gebouwd is door de ontwikkelaar wordt door jou gecontroleerd en vervolgens opgeleverd aan de klant ter acceptatie.

We werken in korte sprints van 2 weken volgens de agile methodiek.

Geen groot functioneel ontwerp vooraf, maar in kleine opleveringen samen met de klant toewerken naar een mooi eindproduct. Om de week vindt een sprintdemo plaats waarin feedback van de stakeholders wordt verzameld. De E-Commerce Consultant is de sparring partner van de klant, de advocaat van de duivel en degene die pro-actief meedenkt en kritische vragen stelt.

Bij Bold Commerce werk je in een jong compact team van ontwikkelaars, projectmanagers en consultants.

This is us

BOLD is niet 'jong en dynamisch', noch 'snel groeiend' of 'full service'.

Van een afstandje zijn we zelfs eerder een one-trick-pony (maar dan wel met een verdomd sterk trucje). We blijven graag bij onze leest en geloven dat het vakmanschap binnen de Magento-gilde heuse ambacht is. We bouwen shops die goed converteren, wérken en over de gehele linie gewoon goed in elkaar steken. Dat doen we met aandacht, focus en passie.

We gaan voor kwaliteit en dat zie je terug in alles wat we doen.

Zo ontwikkelen we onder meer met een OTAP-straat en een batterij geautomatiseerde tests en doen we peer-reviews zodat we trefzeker kunnen ontwikkelen en snel kunnen schakelen.

Bold is een fijne werkplek met een ontspannen werksfeer, waar stress geen plek verdient.

Een 9-to-5 mentaliteit is helemaal OK als je in dat tijdframe zorgt dat die nieuwe webshop een voorbeeld is voor anderen in ‘e-commerce land’.

We vinden het belangrijk om individueel en als team te blijven groeien.

Bij Bold krijg je daarom volop de ruimte om jezelf bloot te stellen aan mooie dingen, zoals door het onderzoeken van nieuwe technologieën, bezoeken van conferenties, trainingen en het volgen (of geven) van interne kennissessies.

Wat kun je nog meer van ons verwachten?

Naast mooie klanten, een ruim en goed bereikbaar hoofdkwartier, uitdagende projecten, een fijn team en natuurlijk een uitstekend salaris: dingen als gezelligheid bij de donderdag-/vrijdagmiddagborrel,luxe lunch, laptop van de zaak, reis- en onkostenvergoeding en een flexibele indeling van je werkdagen.

What About You

Iets over jou

Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en 3 jaar e-commerce ervaring. Je bent goed op de hoogte van SEO (en wellicht SEA). Je bent assertief, communicatief sterk en hebt eerder gewerkt met (web)ontwikkelaars.

Je bent beschikbaar voor minimaal 32 uur per week en hebt zin om je schouders onder mooie projecten te gaan zetten.

Trek je stoutste schoenen aan en kom buurten als je denkt dat je in ons team past!

Kom op, werk aan de webwinkel!

Als je vindt dat we geknipt zijn voor elkaar, laat het ons dan weten!

Klim in de telefoon en bel ons op 020 - 303 50 76 of vul onderstaand contactformulier in. Als je liever eerst in alle rust een introductiemailtje wilt opstellen: helemaal goed, stuur ‘m dan naar [email protected].